Jeg har lige læst Ryan Hoover’s artikel: “Startups” – “Freedom.”

Han skrev:

Folk tvinger virksomheder til at blive “deres egen chef” af samme grund – de søger frihed. Men i de fleste tilfælde er det ironisk nok det modsatte. Som grundlægger er du ansvarlig for dine investorer (hvis du tager penge), dit team og dine brugere. Der er ingen “to ugers varsel” som i normalt arbejde. Det udvider muligheder og er skræmmende. Mange mennesker romantiserer startups og ignorerer denne virkelighed, når de handler.

For mig var det meget skarpt!

Da jeg begyndte at drive forretning, var hovedfaktoren skabelsen af ​​frihed: friheden til at koncentrere sig om at bygge ting uden grænser; at løse problemer, som jeg var lidenskabelig over for og arbejdede med de mennesker, jeg ønskede. Frihed til at arbejde i mit eget tempo i præstation og tidslinje. Frihed til at sige “nej” og “ja” til nye ting. Frihed til at eksperimentere og udforske.

For fem år siden forlod jeg min ledelsesposition, solgte det meste af min ejendom, rejste verden og boede i Airbnbs. Jeg hørte og hentede mit første firma. Det var en ekstremt frigjort tilstand af væren – meget uafhængig med fuldstændig ytringsfrihed.

Jeg var heldig at have til trods for at have ændret dag til dag for at indhente midler, vores produkt er forbundet med den “gratis” at engagere sig i freelancing – forbinder markedsføring, indhold og fællesskabsfagfolk med fjernbetjening. Hvis jeg ikke arbejdede på CloudPeeps, ville jeg være Peep! Jeg vil arbejde på klienter som Beather, være en nomad som Briana i Sydøstasien og starte sjove projekter som Tom. Vidne til folk tager det næste skridt på deres rejse, og uafhængighed inspirerer mig igen og igen.

At være en administrerende direktør eller grundlæggeren af ​​at lancere en investor er en helt anden oplevelse. Du oplever en anden følelse af frihed. Som Ryan siger, er du beføjet og ansvarlig, men du er ikke fri. Dette er et stort engagement, og du skal virkelig gøre dette. Ønsket om at gøre det er medfødt. 

Selv om denne publikation har mindre til fælles med anbefalingerne (som du foreslår at læse denne historie relateret af Paul Graham), giver en af ​​de ting, jeg fandt nyttige i min finansierede starttur, mig tid til at “leve” og have det sjovt. Hvis du vil give alt til din start i mere end fem år, kan du også gøre det i et format, der aktiverer og tilfredsstiller dig.

For mig forlader dette sommetider byen for at arbejde fjernt. Jeg brugte bare 10 dage i Mexico, hvor RescueTime mig sige, at jeg var mere produktive end derhjemme, hvor tjekkede den lokale plads til COWORK, fik den første optrapning tidsplan, apatisk med mit team, Instagrammed skamløse og stadig lide mærkelig komisk-turistisk pin-colada. 🙂