Små virksomhedsejere ved, at en højere end forventet skatteregning kunne sætte nøglen til at styre virksomhedens pengestrømme, et scenario, som alle ønsker at undgå. Men en præcis prognose for dine skatteforpligtelser kan virke svært, især når du arbejder for en virksomhed. Ikke kun det, skattelovgivningen varierer fra år til år.

“Mange småfirmaer ved ikke, at de vil betale skat, indtil de betaler dem,” siger Gevertzman, CPA, en skattepartner i New York. “Dette skyldes det faktum, at de ikke arbejder med disken eller ikke leverer data til disken før skatteperiodens start.”

Der er andre grunde til, at små virksomhedsejere er blinde for deres finansregnskab. Nogle gange sparer ejere overskud og tab på forskellige måder end den metode, der kræves for skatter, siger Gevertsman. Eller de kan indeholde nogle udgifter i form af fradrag, der virkelig skal aktiveres til skattemæssige formål (eller afskrives i flere år), da de købte varer anvendes i mere end et år.

Uanset årsagen er uforberedt, kan du oprette et hash-cash flow, som gentager sig år efter år. Ved at inkludere skatteprognoser i din cash flow management strategi, kan du stoppe cyklen og sikre, at penge strømmer som du forventer.

Her er de fire faser af skatteplanlægningen, at enhver lille virksomhed skal påtage sig:

  1. Forstå dine skatteforpligtelser

Virksomhedsejere forsømmer ofte visse typer skatter. “Med udbredelsen af ​​online-handel er for eksempel salgs- og brugsafgifter blandt de oftest tabte,” siger Dine Dickler, Marcum LLPs forretningstjenester og skattepartner. “Hvis din virksomhed har kunder i stater, hvor du ikke har fysisk tilstedeværelse, kan du være ansvarlig for at indsamle og overføre salg og bruge skatter i denne tilstand, eller hvis din virksomhed køber produkter fra udenlandske leverandører, der ikke opkræver salgsafgifter, du kan være ansvarlig for at betale. ”

“Det er meget svært, fordi hver stat har sine egne regler,” sagde Dickler.

Derudover bemærker Gevertzman, at nogle amter har stedskatter, som virksomhedsejere måske ikke ved. For eksempel opkræves en kommerciel udlejningsafgift i New York kun på lejere i visse dele af Manhattan og kun på leje betalt over en vis årlig tærskel. “Lejere, der flytter til et afgiftspligtigt område, eller lejere, hvis leje er steget, ved ofte ikke, at denne forpligtelse eksisterer,” siger han. “Og hvis den uvidende hussejer ikke sender de relevante skatteformularer, vil receptperioden normalt ikke blive opfyldt, hvilket betyder, at jurisdiktion kan forsøge at vurdere den skjulte skat foran.”

Derudover glemmer virksomhedsejere eller individuelle partnerskaber normalt at tilføje deres egen arbejdsskat ud over deres indkomstskatter, siger Los Angeles Rick Norris, CPA. “Dette er en social sikrings- og sundhedsforsikringsskat, som normalt betales af arbejdsgiveren til en fælles W-2 medarbejder,” siger han. “Men i en situation med en enkelt ejendom eller et partnerskab er du en arbejdsgiver, så du betaler al den skat.”

  1. Gem skattepenge hver måned

Det kan være fristende at bruge alle de midler, der er til rådighed til at starte og udvikle din virksomhed, men det betyder, at pengene ikke vil være tilgængelige, når skatterne opkræves, hvilket vil medføre et kontantstrømsproblem. Udsæt i stedet den procentdel af din indkomst, som du skal betale hvert år over skatterne på en digital opsparingskonto, som du kun kan afsætte til dine skatter og få renter på disse midler.

“Hvis du er ejer af S-selskabet, tjener en løn, skal du betale skat på hver løn, der begynder i januar,” siger Norris. “Dette hjælper med at undgå en stor sum skyldes det faktum at det vil indhente i slutningen af ​​året. Hvis du har en LLC eller et individuelt firma, tildele en del af hvert parti til en skattebesparende konto og lær at leve i så når dine forventede skatter skal betales, betal denne regning med skattebesparelser. ”

Tænk på skatter på lønninger eller salgsafgifter opkrævet som “tillidskasseafgifter”, siger Gevetsman. Du er simpelthen den vogter, der besidder disse midler på vegne af andre. Fordi de ikke tilhører dig eller din virksomhed, skal du aldrig betragte dem som din.

  1. Tjek dine prognoser regelmæssigt

Selv når du omhyggeligt redder for skat, kan du stadig stole mere på IRS end oprindeligt planlagt. Kan du lide et bedre år end det forventede regnskabsår? Det er godt at have en fortjeneste.